Een project starten in e-machine

Heb jij een website of webshop nodig? Bouw er dan één met e-machine. Zo moeilijk is het namelijk niet. We hebben een aantal thema’s waar je uit kunt kiezen en een paar klikken verder en je hebt een website. Lees gauw verder voor de kleine details.

1. Ga naar e-machine.nl

De eerste en makkelijkste stap van ze allemaal. Met een klein beetje geluk ben je er al want je leest dit artikel.

Rechts bovenin onze website heb je een mooie knop (button) met de tekst “Start mijn project”. Als je daar op klikt ga je het proces starten en heb je de eerste stap om jouw website of webshop te bouwen gemaakt. Het kan nog makkelijk: klik hier.

2. Kies een thema

Vervolgens zie je een aantal thema’s maar wil je uiteraard wel de look and feel van de website ervaren. Dat kan, klik op ‘bekijk voorbeeld’ om een voorbeeld website te bekijken van het thema. Hierdoor krijg je een goed idee wat er met het thema mogelijk is. Open ze voor het gemak allemaal en vergelijk ze. Kies degene die het beste bij je past door op ‘Kies dit thema’ te klikken.

We hebben op het moment van schrijven van deze blog de volgende thema’s:

Thema kun je eenmalig kiezen.

3. Verzin, registreer of koppel een domeinnaam

Een website of webshop staat op een domein. Deze moet gekozen worden. Heb je er al één dan kun je hem gelijk linken. Heb je er nog geen maar wil je er wel één registreren? Dat kan ook via ons. Heb je er nog geen één en wil je er ook geen één registreren? Dat is ook geen probleem. We vragen je dan alleen om een naam voor je website of webshop te verzinnen.

4. Vul je gegevens in

De volgende stap is het invullen van je gegeven: NAW, e-mailadres en in het geval van een bedrijf je KVK en BTW nummer. Let op, dit e-mailadres is belangrijk. Hier wordt de bevestigingslink naartoe gestuurd.

5. Website of webshop laden

De website of webshop wordt geladen, je hoeft nu niets te doen. Je moet even wachten tot dat e-machine jouw website of webshop geladen heeft. Je hoeft je niet te vervelen want ondertussen kun je de e-machine game spelen!

De bevestigingslink wordt naar je e-mailadres gestuurd zodra het laden klaar is.

6. Website bouwen!

Via de bevestigingslink in je mail kom je op een pagina waar je een wachtwoord moet verzinnen. Vul deze twee keer in en klik op bevestigen. Nu kun je inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord. Ook dit wordt nog een keer met een mail bevestigd. Bewaar die mail goed. Met die mail kom je namelijk bij jouw werkgebied van je website.

Jouw website kun je bewerken via: [naam website].e-machine.nl/e-machine

Jouw website kun je bekijken via: [naam website].e-machine.nl

Start je project

Waar wacht je nog op? Start je website of webshop vandaag nog via deze link.

DEEL DIT BERICHT VIA
usp1
Uitgebreid systeem
usp2
Drag and Drop
usp3
Eenvoudig
usp4
Betaal voor wat je gebruikt