Retail Marketing Partner - Adviesbureau

In 2016 heb ik mijn website gemaakt via e-machine. Na het kiezen van mijn thema op wat vragen gestuit en ook wat advies nodig gehad. Dus even bellen... Bellen? Ja, dat schijnt in de markt van online lastig te zijn, maar niet bij e-machine ze stonden me goed te woord, kwamen met vrijblijvende tips & adviezen en hebben mij het laatste zetje gegeven. Klantvriendelijkheid is dus een 10 en dat zonder aanvullende facturen of slechte grappen daarna.

Ik heb veel geleerd van de blogs, uitleg en begeleiding welke ik op bovenstaande wijze heb ondervonden. Ik ben blij dat ik ambassadeur mag zijn voor e-machine en zal het mijn netwerk ook aanbevelen. Een zucht van verademing voor mij en een compliment voor de marketeers die mij verder begeleiden in online marketing.

Bekijk deze website
DEEL DIT BERICHT VIA

Meer ervaringen & voorbeelden

VOC Achterberg - Businessclub

VOC Achterberg is de bruisende businessclub van de Achterbergse voetbalvereniging VVA Achterberg. De businessclub is “nét even anders” dan veel andere businessclubs. Het is bij VOC Achterberg ongewoon gezellig en ze hebben naast een aantal jaarlijks terugkerende agendapunten altijd weer enkele nieuwe en verrassende activiteiten voor de ondernemers.

Lees verder
Rescue Baby Gambia - Stichting

Rescue Baby Gambia is in 2012 opgericht na een bezoek van twee betrokken kraamverzorgsters aan diverse ziekenhuizen. Ze waren verbijsterd hoe slecht de gezondheidszorg rondom de bevalling is geregeld.

Lees verder