Rescue Baby Gambia - Stichting

Rescue Baby Gambia is in 2012 opgericht na een bezoek van twee betrokken kraamverzorgsters aan diverse ziekenhuizen. Ze waren verbijsterd hoe slecht de gezondheidszorg rondom de bevalling is geregeld. Er overlijden er nog te veel.

Aan de noordkant van de Gambia rivier ondersteunen zij de verlos/kraamafdeling van een ziekenhuis in Essau. Met de organisatie (stichting) willen ze een betere zorg realiseren voor moeder en kind zodat babysterfte vermindert en moeders sneller kunnen herstellen.

Met e-machine hebben ze in korte tijd een nieuwe website gebouwd. Een website met prachtige sfeerbeelden, een mooie nieuwspagina en een handig contactformulier. Een prachtig visitekaartje voor een waardevolle organisatie. Verder kunnen ze de website, wanneer ze zelf willen, makkelijk voorzien van nieuwe onderdelen. Zo blijft de website altijd zo goed als nieuw. " Een overzichtelijk geheel, waar we fijn mee kunnen werken, zonder al te veel te hoeven zoeken. Werkt erg fijn met deze website. Heel veel dank voor jullie medewerking." – Team Stichting Rescue Baby Gambia

Bekijk deze website
DEEL DIT BERICHT VIA

Meer ervaringen & voorbeelden

VOC Achterberg - Businessclub

VOC Achterberg is de bruisende businessclub van de Achterbergse voetbalvereniging VVA Achterberg. De businessclub is “nét even anders” dan veel andere businessclubs. Het is bij VOC Achterberg ongewoon gezellig en ze hebben naast een aantal jaarlijks terugkerende agendapunten altijd weer enkele nieuwe en verrassende activiteiten voor de ondernemers.

Lees verder
Retail Marketing Partner - Adviesbureau

Voor mijn bedrijf "Retail Marketing Partner" zocht ik een goede oplossing. Ik werk als interim met veel verschillende opdrachtgevers, dus zichtbaarheid is belangrijk, maar ik moet de kosten ook in de gaten houden.

Lees verder