VOC Achterberg - Businessclub

VOC Achterberg kreeg de eer om als eerste een website te bouwen met e-machine. Ze wisten niet wat ze moesten verwachten. Een nieuwe online tool waarmee je gemakkelijk en snel een website in elkaar zou kunnen zetten. Het belooft nogal wat! Echter zijn ze zeer blij verrast. Ze hebben een prachtige website in een korte tijd kunnen bouwen. Een website waar zowel zij als wij trots op zijn en daarnaast kunnen ze de website zelf makkelijk up-to-date houden.

Elke ondernemer die graag de touwtjes in eigen handen wil hebben zou e-machine moeten gebruiken. Iedereen kan het leren en maakt in een korte tijd een prachtige website. Daarnaast betaal je alleen voor hetgeen je gebruikt en loop je niet vast in bepaalde pakketten of iets dergelijks. Voor vragen of opmerkingen kan je altijd chatten met de supportafdeling. "Vrijheid en zeer klantvriendelijk, dat is e-machine." - VOC Achterberg

Bekijk deze website
DEEL DIT BERICHT VIA

Meer ervaringen & voorbeelden

Retail Marketing Partner - Adviesbureau

Voor mijn bedrijf "Retail Marketing Partner" zocht ik een goede oplossing. Ik werk als interim met veel verschillende opdrachtgevers, dus zichtbaarheid is belangrijk, maar ik moet de kosten ook in de gaten houden.

Lees verder
Rescue Baby Gambia - Stichting

Rescue Baby Gambia is in 2012 opgericht na een bezoek van twee betrokken kraamverzorgsters aan diverse ziekenhuizen. Ze waren verbijsterd hoe slecht de gezondheidszorg rondom de bevalling is geregeld.

Lees verder