Software

Jij hebt besloten om een website te gaan maken. Of je nu alleen informatie op deze website plaatst of dat je er producten verkoopt, ergens moet je jouw tekst, plaatjes en video’s invoeren. Dit doe je in de SaaS software van e-machine.

Jouw software

Achter jouw website zit de gebruiksvriendelijke software van e-machine, voor het opzetten en inrichten van alle pagina’s. Deze software is veilig en snel. Daarnaast heb je toegang tot allerlei slimme opties, gratis doorontwikkeling van het systeem en, heel belangrijk, het werkt lekker makkelijk. Bovendien is de software volledig online. Dit betekent dat alles wordt opgeslagen in de ‘cloud’ en je altijd overal toegang hebt tot het systeem achter je website.

Jouw software bestaat uit een aantal componenten:

SaaS

SaaS staat voor ‘Software as a service’. Vertaal je dit naar het Nederlands, dan betekent dit ‘Software als een dienst’. E-machine is SaaS en moet je beschouwen als een dienst die voor jou de ideale software heeft ontwikkeld, deze software blijft ontwikkelen en voor jou beschikbaar maakt.

Je kunt dit vergelijken met een onderhoudscontract dat je hebt afgesloten bij de aanschaf van een CV-ketel. Je verwacht dat je CV-ketel wordt geïnstalleerd, goed wordt onderhouden en altijd werkt. Dit en meer kun je ook van e-machine verwachten.

Voordelen software e-machine

  • Constante doorontwikkeling van de software. Helemaal gratis!
  • Updates worden automatisch doorgevoerd.
  • Nieuwe onderdelen en updates kun je direct gebruiken. Heerlijk SaaS.
  • Op vakantie? Dat is geen probleem want e-machine werkt overal ter wereld.
  • Jij kunt aanpassingen doorvoeren wanneer jij dat wilt.
  • Ga je aan de slag met e-machine? Dan ontdek je zelf nog veel meer voordelen!

Lees meer over hoe de software in elkaar zit onder Systeem of klik hieronder door op de andere componenten van e-machine.

Updates

Daarom e-machine

usp1
Uitgebreid systeem
usp2
Drag and Drop
usp3
Eenvoudig
usp4
Betaal voor wat je gebruikt