Site, Shop of Allebei?

Je kunt altijd later nog je abonnement uitbreiden!

Met het systeem van e-machine kun je zelf jouw website inrichten, met of zonder webwinkel!

Bekijk de specifieke mogelijkheden van de website- en webshop pakketten.

Aan de slag met mijn website
web_red
Website

De mogelijkheden zijn oneindig..

BEKIJK PRODUCT
shop_red
Webshop

Direct producten verkopen!

BEKIJK PRODUCT
custom_red
Maatwerk

Volledig naar wens en zonder zorgen.

BEKIJK PRODUCT

Uitgebreid en Beproefd Systeem

Het systeem van e-machine is gebaseerd op software dat al jaren gebruikt wordt voor websites: het MAS. Verschillende grote bedrijven ontvangen tienduizenden bezoekers per maand op hun website, die beheerd wordt vanuit dit systeem.

Dit biedt voor e-machine het voordeel dat het systeem zeer uitgebreid getest is en daarnaast voorzien is van de meest geavanceerde features. De software wordt daarnaast continue doorontwikkeld. Nieuwe versies worden geheel gratis aan alle gebruikers beschikbaar gesteld.

Zo kun je altijd gebruik maken van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van websitebeheer en online marketing.

Unieke Drag & Drop

De pagina-onderdelen die jij wilt, precies waar jij deze wilt hebben. Met e-machine kun je met een klik op de knop nieuwe elementen aan je pagina's toevoegen.

Door de onderdelen aan te klikken, kun je deze verschuiven naar de plaats waar jij ze wilt hebben. Je ziet precies wat er verandert. Zo kun je met onze unieke 'drag and drop'-functionaliteit zelf je pagina's indelen.

drag-and-drop

Betaal Voor Wat Je Gebruikt.

Wanneer je een nieuw e-mailadres voor jouw website wilt aanmaken, wil je niet dat je je volledige pakket moet upgraden. Nee, je wilt alleen een extra e-mailadres aanmaken. Bij e-machine kan dit.

Wij werken niet met verschillende typen pakketten, maar werken met kleine uitbreidingen op pakketten. Alle mogelijkheden van het systeem zijn standaard beschikbaar. Je kunt zelf eenvoudig een extra e-mailadres of domein aanmaken. Hierbij betaal je uitsluitend voor die nieuwe toevoeging en niet voor een stapel extra features die je toch niet gaat gebruiken.

Eenvoudig in Gebruik

Wij vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een website te maken. Daarvoor moet het systeem natuurlijk wel door iedereen te gebruiken zijn! Het beheer is zo ingericht, dat alle functies gemakkelijk te vinden zijn. Daarnaast is er bij elke optie begeleidende uitleg geplaatst, zodat je altijd precies weet wat er gebeurt wanneer je op een knop drukt of een veld invult. Wel zo prettig!

Kies Je Pakket

website_paars
Website
red
€22,99 p.m.
Aan de slag!
webshop_paars
Webshop
red
€37,99 p.m.
Aan de slag!
website_paars
Maatwerk
red
Prijs op
aanvraag
Aan de slag!

Zijn er onduidelijkheden of heb je onbeantwoorde vragen? Wij staan voor je klaar!

Neem contact op
usp1
Uitgebreid systeem
usp2
Drag and Drop
usp3
Eenvoudig
usp4
Betaal voor wat je gebruikt