De Groene Velden - Businessclub

Met ongeveer 50 leden is er voor ieder lid minstens één mogelijkheid om een succesvolle samenwerking te starten binnen businessclub de Groene Velden. Onderling contact wordt door De Groene Velden gestimuleerd, het aanbod aan terugkerende activiteiten bewijst dat. Zo wordt er elke maand een wedstrijd van de maand uitgekozen, worden er thema-avonden georganiseerd door en voor leden en wordt elk seizoen op een gezellige manier afgesloten.

Met e-machine hebben ze in korte tijd een volledig nieuwe website gebouwd. Een website met mooie sfeerbeelden, een handig contactformulier, een pagina waarop alle fotoalbums te zien zijn, een overzichtelijke agenda pagina en een nieuwspagina. De website kunnen daarnaast eenvoudig bijhouden. "Het geheel is prachtig, we kunnen alles makkelijk bijwerken en als we een keer vragen hebben wordt er altijd snel geholpen. Dankjulliewel!" - Businessclub de Groene Velden.

Bekijk deze website
DEEL DIT BERICHT VIA

Meer ervaringen & voorbeelden

VOC Achterberg - Businessclub

VOC Achterberg is de bruisende businessclub van de Achterbergse voetbalvereniging VVA Achterberg. De businessclub is “nét even anders” dan veel andere businessclubs. Het is bij VOC Achterberg ongewoon gezellig en ze hebben naast een aantal jaarlijks terugkerende agendapunten altijd weer enkele nieuwe en verrassende activiteiten voor de ondernemers.

Lees verder
Retail Marketing Partner - Adviesbureau

Voor mijn bedrijf "Retail Marketing Partner" zocht ik een goede oplossing. Ik werk als interim met veel verschillende opdrachtgevers, dus zichtbaarheid is belangrijk, maar ik moet de kosten ook in de gaten houden.

Lees verder