Systeem

Het softwaresysteem wat je met een e-machine website gebruikt, is gebaseerd op de SaaS software gedachte. Wij leveren onze systemen aan als dienst: er wordt gezorgd voor continue doorontwikkeling, nieuwe updates kun je direct gebruiken en je kunt overal ter wereld op elk moment werken aan je project in de veilige omgeving van het e-machine systeem. Dat is een lekker gevoel! We vertellen je graag meer over het systeem.

Amazon Webservices

Jij kunt je blijven concentreren op het managen van je website. Je hoeft niet bezig te zijn met de technische kant, want wij blijven de systemen van e-machine voor jou ontwikkelen. Dit doen wij samen met Amazon. Als partner van Amazon draait het systeem volledig op Amazon Webservices (AWS). Ontzettend veel nerds bij elkaar zorgen er onder andere voor dat jouw website veilig is. Sterker nog, AWS heeft vanuit de Europese Unie een speciale certificering ontvangen en is officieel benoemd tot ‘data veilige partij’. De data blijft altijd in Europa.

Waarom is veiligheid van data belangrijk?

We geven je een voorbeeld: Je hebt een website gemaakt. Je verkoopt producten. Je wilt dat bezoekers hun persoonsgegevens achterlaten om de aankoop te voltooien. Hierdoor delen jouw bezoekers vertrouwelijke informatie met jou. Met deze vertrouwelijke data moet je veilig omgaan. Wij zorgen samen met AWS voor een goede beveiliging van data en wij zorgen voor beveiligingsupdates.

Updates en releases

E-machine is geen log softwaresysteem waarbij je voor nieuwe updates moet betalen. Wij houden je op de hoogte van alle gratis nieuwe updates en releases, zoals beveiligingsupdates, snelheidsverbeteringen, nieuwe modules en verbetering van bestaande modules. Meldingen van nieuwe updates en releases zijn altijd terug te vinden op onze website of in het softwaresysteem. Je maakt voor je website of webshop dus altijd gebruik van de nieuwste technieken. En dat is gewoon super cool.

Systeemmodules

In de software vind je een icoontje met tandwieltjes. Daar kun je jouw systeeminstellingen naar eigen inzicht invullen en aanpassen. Dat klinkt natuurlijk ontzettend saai, maar stiekem is het heel belangrijk dat je dit goed hebt ingesteld. Wij leggen dit graag per module aan je uit. Heb je nog vragen? Dan kun je ons altijd bereiken via de klantenservice.

Terug naar software Bekijk alle modules