Medewerkers

Maak gebruik van de module Medewerkers en laat zien hoe leuk jouw team is! Doordat je foto’s en informatie van medewerkers toevoegt aan je website, weten jouw websitebezoekers precies bij wie ze een bestelling plaatsen of met wie ze in contact zijn geweest. Er zijn diverse redenen te bedenken waarom jij je medewerkers op je platform wil plaatsen. E-machine zorgt ervoor dat jij dit eenvoudig kan doen, een fluitje van een cent!

Medewerker toevoegen

Je voegt een medewerker toe door te klikken op Nieuw item. Daarna bepaal je zelf welke informatie je op de website wil delen. Alleen het toevoegen van een naam is verplicht, alle andere velden, zoals functie en LinkedIn profiel, zijn optioneel. Het toevoegen van een foto doe je onder het kopje Media. Voeg een nieuwe foto toe of zoek hem op in de Mediabibliotheek.

Sla het geheel op en je medewerker is toegevoegd.

Overzicht van medewerkers

Wil je jouw websitebezoekers een overzicht tonen van jouw medewerkers? Kies dan het juiste 'medewerker-template' en de overzichtspagina wordt direct aangemaakt. Hier kun je dan medewerker detailpagina's aan toevoegen.