Content

Een website zonder ‘content’ bestaat niet. Content is namelijk de inhoud van je website of shop. Dit kan van alles zijn, van teksten, plaatjes tot prijzen en filmpjes.

Hoe krijg je content op je website?

Er zijn verschillende modules binnen Content waar je jouw content kwijt kunt:

What You See Is What You Get

Om het schrijven van content zo gemakkelijk mogelijk te maken voor jou, hebben wij gekozen voor een eenvoudige opzet. Jij doorloopt steeds het herkenbare stappenplan om een pagina van content te voorzien. De techniek zit achter de schermen waardoor jij kunt werken met de zogenaamde ‘WYSIWYG-editor’. Lastige term voor een eenvoudige editor J. Je zult alle icoontjes herkennen uit de bekende tekstverwerkers. Vragen? Let us know!

Unieke content schrijven

Content is cruciaal en moet echt uniek zijn. Wat betrekt teksten, is knippen en plakken van een andere website, of zelfs concurrent, zeer schadelijk. Google zal je slecht of niet meer meenemen in de resultaten. Het zelf schrijven van Search Engine Optimization (SEO) teksten is dus erg belangrijk voor het goed vindbaar maken van je website. Houd daarnaast ook rekening met het feit dat je webteksten een paar maanden nodig hebben om goed te renderen in de zoekmachine.

Mediabibliotheek

De teksteditor is gekoppeld aan andere componenten van e-machine, zoals de Mediabibliotheek. Alle media items, zoals plaatjes, filmpjes en folders, kun je in de centrale Mediabibliotheek opslaan. Vanuit de teksteditor haal je eenvoudig alle media op die je nodig hebt en plaatst het direct op de gewenste pagina. Zo kun je vlot nieuwe afbeeldingen of video’s toevoegen aan pagina’s en producten. Uploaden werkt met drag and drop. Lekker slepen die afbeeldingen en loslaten, dus niet eindeloos terugzoeken in mapjes. Dit werkt vergelijkbaar als het invoeren van foto’s bij je posts van Facebook.

Demo content

Zodra je gaat starten met het invoeren van jouw content, kun je ervoor kiezen om demo content toe te voegen. Je ziet op deze manier hoe je zelf aan de slag kunt en hoe je ervoor zorgt dat jouw content op de juiste plek op de website terecht komt.

Gezellig even chatten

Heb je een paar Contentmodules uitgeprobeerd? Dan herken je al snel de eenvoudige werkwijze van e-machine. Vind je het prettig als iemand even met je meekijkt? In het systeem zit een live chat waardoor je direct met onze collega’s kunt babbelen. Je kunt natuurlijk ook bellen of contact opnemen via email. Wij gaan je direct verder helpen.

Terug naar software Bekijk alle modules