7 november 2016 | e-machine 4.0 – e-machine / SaaS Update

Onze beste versie…ooit. Onze grootste update… ooit. En gratis voor alle klanten te gebruiken. E-machine is met de 4.0-versie verder gegroeid naar een systeem waarin wij toewerken naar een totaaloplossing voor de online gebruiker. Met gepaste trots presenteren wij dan ook zes nieuwe onderdelen in het systeem.

E-mail marketing / bulk mailing

In versie 3.3 was het al mogelijk om via onze Customer Relationship Management tool in e-machine dynamische en statische maillijsten (distributielijsten) te maken. Maillijsten die zichzelf verrijken op basis van het gedrag van jouw klant.

Voorbeeld: als je de database (lijst) aanmaakt van vrouwen tussen de 35-55 jaar uit Utrecht die een fiets hebben gekocht (bijvoorbeeld) en vervolgens komen er nieuwe klanten bij die in dat profiel passen dan voegen wij deze automatisch toe aan jouw database (lijst). Op deze wijze bent je veel relevanter met jouw mailmarketing strategie, maar wij maken mailmarketing ook direct een stuk interessanter.

Wij brengen mailmarketing met zogenaamde “templates”. Ontwerp dus zoals je wilt met inhoud zoals je dat wilt met een geweldige editor. Je kan je nieuwsbrieven vormgeven en content bewerken met een geweldige WYSIWYG editor, waarbij je gebruik kunt maken van content die elders in e-machine is opgeslagen.

Ophalen van producten, nieuws, blogs, video’s en afbeeldingen is nog nooit zo makkelijk geweest. Maar we gaan nog een stap verder, want je kunt ook zoekopdrachten bewaren en die passen zich automatisch aan. Bijvoorbeeld “Vitaminen - merk X - Prijs Y” op basis van jouw criteria vult de mailing zich met producten, nieuws, blogs of andere media.

Maar dan zijn we er nog niet, wij wilden ook graag werken met tagging. Plak dus een sticker (een zogenaamde “tag”) op jouw nieuwsbrief (mailing) en jouw mail vult zichzelf met relevante content. Of werk met gewoon handmatige selecties dat kan uiteraard ook. Nieuws, producten of wat je dan ook maar opgeeft, zal in jouw mailing geplaatst worden op basis van jouw “tags” of eigen selectie.

Plan de mail vervolgens in en door middel van "Google Analytics Events” koppelen we real time data aan zowel je e-machine omgeving alsmede 100% transparant en inzichtelijk in jouw analytics.

Kan je achteraf analyseren hoe jouw mailing is ontvangen en hoe jouw klanten erop hebben gereageerd. Krachtige win-win situatie. Daarnaast ondersteunen we uiteraard alle standaardcomponenten wat je binnen mailmarketing mag verwachten (zoals tekstvakken, headers, afbeeldingen, filmpjes etc.)

Templates & ‘page’-editing

Yes, bouwen maar! Special kerstactie? Homepage aanpassen? Nieuwe productpagina’s bouwen? Landingspagina's maken? URL management? Het kan allemaal! Wij zouden echter Media Artists niet zijn als we ook hierin compleet doorslaan en e-machine awesome willen maken. Daarom hebben wij een speerpunt gemaakt van deze tool.

Je kunt vanaf heden al jouw pagina’s beheren, nieuwe pagina’s letterlijk ontwerpen en bouwen en dat allemaal in een zeer eenvoudige UI omgeving. Note: Let erop dat dit niet backwards compatibel is. Deze gebruikersvriendelijk omgeving zorgt ervoor dat jouw project volledig dynamisch is en werkt. Wij hebben hierin ook volledige ondersteuning voor “nesting” ingebouwd. Beheer de pagina met een drag and drop functie, 'sleep’ elementen op de pagina zoals je dat wilt, pas pagina’s aan en customize jouw project zoals je denkt dat het moet.

Dit is overigens optioneel want dynamische en statische content wordt uiteraard binnen de huisstijl volledig ondersteund. Maar, net zoals met mailmarketing, kan je zelf bepalen wat op welke pagina moet komen. Van media tot social, tot zoekopdrachten tot blogs, nieuws etc. Zo kan je dus goed inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt.

Daarnaast kan je optimaliseren op basis van data en real time met jouw project bezig zijn. Uiteraard zit hierin ook URL management met de juiste re-direct geautomatiseerd (oude pagina naar de nieuwe pagina verwezen voor optimaal resultaat in de zoekmachine) en direct voor je geregeld zonder technische kennis! Dat is pas dynamisch werken. Jouw project is in jouw handen.

Let op: Pagina’s in bestaande kunstwerken kunnen we onmogelijk automatisch migreren naar een pagina o.b.v. template. Bestaande klanten met deze wens graag even contact opnemen: support@media-artists.nl.

Messages

Je wilt jouw order mailtjes, registratie mails, html sign-up en alle andere contact momenten met de klant zelf kunnen beheren. Afbeeldingen aanpassen? Video’s toevoegen? Links of opbouw veranderen? Geen probleem. Onze nieuwe message module zorgt ervoor dat je letterlijk alle mailtjes die uit jouw merknaam worden verzonden, kan managen. Alle verplichte velden kan je dynamisch op een plek slepen binnen de mail.

Voorbeeld: bij orders is een order bedrag of BTW verplicht. Als je met jouw content aan de slag gaat kan je zo’n item vastpakken en slepen naar de locatie waar deze moet komen. Vervolgens pakt de techniek het op richting jouw klant en maakt dat de prijzen (in dit voorbeeld) dynamisch worden opgehaald op basis van de aankoop van de klant. Door de opbouw van messages in template kan je dus zelf dynamisch gaan werken, maar ook met één klik op de knop terug naar de standaard die wij voor je hebben ingericht.

Menu management

Beheer vanaf heden jouw menu’s in e-machine. Top menu of een menu in de footer? Geen enkel probleem, je bent in control van jouw menu structuur. Bepaal volgorde, titels en andere menu componenten zelf. Met een eenvoudige “drag and drop” tool kan je eenvoudig schuiven in volgorde en inspelen op de resultaten van jouw project.

Of wellicht inspelen op de nieuwe actiepagina die je in net gebouwd heeft? Om jouw gemak te vergroten is de werking van deze module gelijk aan de categorie module.

Let op: Menu’s in bestaande kunstwerken kunnen we onmogelijk automatisch migreren naar een dynamische opzet. Bestaande klanten met deze wens graag even contact opnemen: support@media-artists.nl.

Domain

Je wilt jouw domeinen uiteraard netjes overzichtelijk krijgen om ze goed te kunnen beheren Daarom hebben wij domain management toegevoegd. De domein module maakt het heel eenvoudig om jouw domeinen te beheren binnen e-machine. Registreer of verhuis jouw domein naar e-machine voor de scherpste prijzen en daarnaast heb je een duidelijk overzicht van al jouw domeinen op 1 vertrouwde plek. Wij ondersteunen alle typen domeinen dus er is een ruime keuze aan mogelijkheden om een geschikte url te vinden voor jouw organisatie. Deze module is powered bij Amazon Web Services (AWS).

E-mail

Mailaccounts beheren in e-machine is vanaf heden ook mogelijk. Heb je jouw mailaccounts bij ons staan dan kan je met 2 klikken op de knop een nieuw mailadres aanmaken. De kosten per mailaccount zijn € 1,50 per maand. Scherpe prijzen, goede service en wederom een component in jouw eigen omgeving.

ICT management wordt zo wel heel overzichtelijk en eenvoudig te regelen. De afhankelijkheid van b.v. MijnDomein of een andere partner vervalt. Geen extra accounts, andere logins of andere partners nodig.Mochten er onverwachts punten zijn dan vernemen wij dit uiteraard erg graag. Mail ze gerust naar info@e-machine.nl

DEEL DIT BERICHT VIA
usp1
Uitgebreid systeem
usp2
Drag and Drop
usp3
Eenvoudig
usp4
Betaal voor wat je gebruikt