5 juni 2017 | e-machine 4.4 e-machine/SaaS Update

e-machine is een totaaloplossing voor klanten die het maximale willen halen uit hun online efforts. Elke versie zit vol met enhancements en andere updates waarin het systeem steeds verder groeit richting een totaaloplossing.

In versie 4.4. hebben wij wederom het systeem uitgebreid en verder verbeterd. In onderstaande overzicht zie jede highlights met korte toelichting. Uiteraard kan je ons benaderen voor meer informatie of vragen rondom deze nieuwe update.

Nieuwe module: Bedrijven

De KVK API is aangesloten op e-machine! Dat moment hebben wij direct aangegrepen om naast consumenten nu een speciale “Bedrijven” module te lanceren voor onze B2B-klanten en webshops met zakelijke bestellingen. Het toevoegen van bedrijven kan dus handmatig worden gedaan of je selecteert met een open search field met auto suggest het bedrijf wat bekend is bij de KVK waaruit wij vervolgens de beschikbare data aan je presenteren. Dit kan je vervolgens uiteraard beheren en bewerken.

Excel-import voor onze mailmarketing module

Belangrijk (al dan niet cruciaal) is het importeren van Excel-lijsten voor het voeren van krachtige mailmarketing. Als al jouw data bij ons draait, is dit uiteraard niet nodig en kan je op basis van jouw data in e-machine jouw mailings verzenden. Mocht dit niet het geval zijn, of ben je net begonnen met e-machine, dan is de Excel-import de oplossing voor u. Binnenkort plaatsen wij een uitgebreide introductie over onze mailmarketingmodule op onze website.

Automatisch uitschrijven van bounces mailadressen

Betaling per verzending moet natuurlijk wel zijn op basis van daadwerkelijke verzending. Om o.a. deze reden gaan alle “bounced” verzendingen automatisch van alle verzendlijsten om jouw data schoon te houden en de kosten te drukken. Ook wordt automatisch de betrouwbaarheid van jouw domein verbeterd. Wanneer e-mails vanuit jouw domein veel worden gebounced, wordt jouw domein als onbetrouwbaar gezien en komen e-mails vervolgens sneller in spam-boxen.

Mailmarketing enhancements mobile

Enkele tweaks en enhancements voor de mobile ontvangst per mailbox en visualisatie van de diverse mailmarketing componenten in een mail. Want ook voor mailmarketing geldt uiteraard: Mobile First!

Configurabel primair domein voor gebruik in o.a. mailings

Het domein kunnen definiëren is voor veel componenten van belang, vooral bij meerdere aangesloten domeinen of projecten is jouw primaire domein van belang bij bijvoorbeeld mailmarketing. Dit kan je nu zelf configureren en laten valideren via e-machine.Mochten er onverwachts punten zijn, dan vernemen wij dit uiteraard erg graag. Mail gerust naar info@e-machine.nl
DEEL DIT BERICHT VIA
usp1
Uitgebreid systeem
usp2
Drag and Drop
usp3
Eenvoudig
usp4
Betaal voor wat je gebruikt