5 april 2016 | e-machine 3.2 – e-machine / SaaS Update

Event Module

e-machine 3.2 brengt een nieuwe module: de 'Event' module. De naam verraadt het al een beetje: dit is een module speciaal gericht op het aanmaken van evenementen op jouw website, apps of webshop. Wij ondersteunen hierin: titel, locaties, NAW, leeftijden, thema's, URL's, Facebook-events, Ticket URL's, Youtube, Ticketprijs, Maximaal aantal inschrijvingen. Daarnaast uiteraard SEO, Content & Media. Zoals je kan zien onder de 3.4-aanmelding volgt er vervolgens ook een dynamic form-optie om hier speciale inschrijfformulieren op te genereren met jouw eigen dynamische velden en inhoud.

URL SEO update

Het is nu mogelijk om zelf URL's te maken. De oude URL verwijst op correcte wijze (automatisch) naar de nieuwe URL. In één van de aankomende versies van e-machine zal het ook mogelijk worden om zelf URL's te redirecten met behulp van de SEO-module.

Notification Center

Wij zijn erg resultaatgericht. Dus willen wij je ook helpen om gezamenlijk een optimaal resultaat te behalen. Daarom hebben wij een notificationcenter in het e-machine gebouwd. Het notificationcenter ga je informeren bij recordomzet op dag-, week- of maandniveau. Mooie extra stimulans om voor succes te gaan! Daarnaast informeert het bij verouderde content. Oudere berichten dan 30 dagen worden benoemd met het verzoek een nieuw bericht (content) toe te voegen aan jouw project. Ook krijg je waarschuwingen bij het verlopen van campagnes binnen jouw project. Dat geldt overigens direct voor alle type campagnes zoals giftcard, cross-sell, promoties, CTC, etc.

Multi tab browser support

Wens van een groot aantal gebruikers is om het e-machine via meerdere tabs werkend te krijgen op één browser. Vonden wij waardevolle feedback en hebben wij dan ook gerealiseerd. Meerdere tabs kunnen verschillende acties tegelijk uitvoeren op één e-machine.

Manage Afterpay Settings & Instant Payment Support

Dat wij Afterpay direct in onze basket (onepage check-out) hebben geïntegreerd is bekend. Echter: nu gaan wij nog één stap verder. Als jouw contract met Afterpay rond is, kan je in de 'settings'-module jouw gegevens vanuit Afterpay laden en zelf jouw Afterpay-account activeren in de basket. Hier is dus geen tussenkomst van Media Artists meer nodig. Dynamisch schakelen & zonder kosten een extra betaaloptie activeren. Wil je meer weten over Afterpay: www.afterpay.nl. Wij raden dit sterk aan, want het heeft direct gevolgen voor jouw conversie en daarmee jouw omzet.

Minor Improvements

Uiteraard willen wij altijd beter worden. Zo nemen wij met elke release verbeterpunten mee zoals performance, security, supportcalls of andere opmerkingen en wensen.


Mochten er onverwachts problemen zijn dan vernemen wij dit uiteraard erg graag. Mail ze gerust naar: info@e-machine.nl
DEEL DIT BERICHT VIA
usp1
Uitgebreid systeem
usp2
Drag and Drop
usp3
Eenvoudig
usp4
Betaal voor wat je gebruikt