22 feb 2016 | e-machine 3.1 – e-machine / SaaS Update

In 3.1 zetten wij weer enkele prachtige stappen waar jij ook gebruik van kunt maken.

Improved instant XML sitemaps

Uiteraard ondersteunen wij XML-sitemaps al erg lang. Het renderen van zo'n XML-sitemap had echter bij veel producten een te lange doorlooptijd. Deze hebben wij teruggebracht tot "XML on the fly", dus zonder wachttijden. Instant worden ze gegenereerd. Ook al heb je honderduizenden producten bij ons draaien.

Improved listview voor Merken & Leveranciers

Vanuit de gebruikers kwam de wens voor instant-filter opties vanuit de listview. Dus in e-machine op de module 'merk' of 'leverancier' een instant-filter kunnen oproepen vanaf de listview. Goed idee. Hebben wij voor u gerealiseerd! Direct door uw verkoopdata of productdata kunnen filteren met één klik. Hierdoor kan je bijvoorbeeld inzichtelijk krijgen wie het merk kocht in welke periode en daar uw marketing-activiteiten mede op gaan baseren. Datatrends geïntegreerd met jouw mediaplanning is altijd een win-win.

Password retention policy

Qua security en uitstraling van uw onderneming is onze "Password Rentention Policy" een belangrijke stap. Een gebruiker van e-machine of van je eigen project die een wachtwoord opvraagt krijgt een mail in uw huisstijl met een link. Door op de link te klikken komt de gebruiker in een beveiligde omgeving. Hier kunnen ze het password persoonlijk maken. Uiteraard worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en zijn dus voor niemand zichtbaar. Ook niet voor de e-machine gebruikers als admins.

Vimeo toegevoegd aan Medialibrary

e-machine ondersteunt nu ook video's vanuit Vimeo. Onze uitgebreide medialibrary ondersteunt uiteraard al: pdf, xls, doc, docx, xlsx, jpg, jpeg, png, gif en Youtube. Daar hebben wij Vimeo aan toegevoegd. De mediamodule wordt opgeroepen per module om via de library afbeeldingen te kunnen hergebruiken. Uiteraard met unieke Titel Tags, Alt Tags, Title & Url-ondersteuning. Uiteraard kunnen ook .zip-files worden ge-upload in e-machine en is er een centrale module waarin je gemakkelijk door uw library kunt navigeren.

Open Graph voor Social Media

Natuurlijk ben je bezig met de dialoog met jouw afnemers. Daar speelt Social Media een belangrijke rol in. Hoe vervelend is het dan om de links (welke door jouw "ambassadeurs" worden gedeeld) terug te zien met een lelijke afbeelding en tekst. Doorn in het oog. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Daarom ondersteunen wij in e-machine 3.1 "Open Graph" waardoor het mogelijk is om de Social Media-kanalen te instrueren hoe links (als default) gedeeld mogen worden. Dus welke afbeelding, tekst, titel er te zien is voor mensen die jouw producten, diensten, vacatures, news, blogs etc willen delen met bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

Minor Improvements

Uiteraard willen wij altijd beter worden. Daarom nemen wij met elke release verbeterpunten mee zoals performance, security, support calls of andere opmerkingen en wensen van onze klanten.

Mochten er onverwachts problemen zijn dan vernemen wij dit uiteraard erg graag. Mail ze gerust naar info@e-machine.nl

DEEL DIT BERICHT VIA
usp1
Uitgebreid systeem
usp2
Drag and Drop
usp3
Eenvoudig
usp4
Betaal voor wat je gebruikt