11 juli 2017 | e-machine 4.5. e-machine/SaaS Update

e-machine is een totaaloplossing voor klanten die het maximale willen halen uit hun online efforts. Elke versie zit vol met enhancements en andere updates waarin het systeem steeds verder groeit richting een totaaloplossing.

In versie 4.5 hebben wij wederom het systeem uitgebreid en verder verbeterd. In onderstaande overzicht zie je de highlights met korte toelichting. Uiteraard kan je ons benaderen voor meer informatie of vragen rondom deze nieuwe update.

Nieuwe module: USP management

Uw unique selling points verdienen aandacht. Dat is logisch, maar soms wijzigen ze en wij willen je natuurlijk zoveel mogelijk vrijheid bieden in het aanpassen van uw USP's. Het aanpassen, beheren en verwijderen van USP’s kan dus vanaf heden via e-machine. Dat is niet alleen voor uw online omgeving maar uiteraard ook voor landingspages via templates of uw e-mails mogelijk. USP’s per landingspage of mailmarketingcampagne kan je zo zelf beheren en aanpassen.

Nieuwe module: media albums

Het updaten van bestaande componenten met nieuwe inzichten uit gebruik van e-machine is uiteraard een waardevolle update. Daarom hebben wij “uploaden” verwijderd en is dat nu gewoon een vast onderdeel in de media module. Daarnaast willen wij graag het “album”gebruik van klanten eenvoudiger opzetten. Daarom een nieuwe modulecomponent binnen de mediamodule van e-machine. Jij maakt een album om daar vervolgens media onder te hangen. That’s it. Uiteraard ondersteunen wij dan direct alles. Dus video, foto’s, PDF, Word, Excel etcetera.

Update categoriemodule

Naast categorieën en de content van categorieën, sub categorieën en sub-sub categorieën ondersteunen wij in e-machine nu ook media, tags, metadata en SEO. Wederom een stap voor meer dynamiek en betere vindbaarheid van al onze projecten.

Configurabele zoekvelden/facets

Hoe uw gebruikers door uw website navigeren en zoeken is van cruciaal belang voor de conversie oftewel; rendement. Daarom hebben wij de volgende stap gezet in het dynamisch ondervangen van uw projecten via e-machine. Bepaal zelf hoe uw search werkt. Wil je nieuwe filters toevoegen, dan kan je dit doen met een eenvoudige drag and drop oplossing! Ook de volgorde bepalen voor de zoekmachine op uw website is geheel zelf te bepalen, dat geldt ook voor filters. Dus op hoofd categorieën, sub categorieën of zelfs de sub-sub categorieën.

Dat is zelfs nog niet alles, want dit is als component vrijgegeven voor uw templates. Wil je dus pagina’s toevoegen of uw landingspages wijzigen, dan kan je eenvoudig het component activeren en uw eigen zoekmachine toevoegen op de pagina. Dit verhoogt (met de juiste facets) ook direct uw relevantie. Landingpages met rode stropdassen krijgen zo de hele collectie van rode dassen visueel op een langingpage, maar kan de bezoeker eenvoudig door filteren binnen de zoekmachine op bijvoorbeeld “stoffen” of “afmeting” af wat je dan maar wilt configureren. Hebben ze een rode gekocht en willen ze ook een blauwe stropdas, dan kunnen ze met één klik het filter zelf ook wissen waarna uw volledige collectie zichtbaar is voor de klant. Minder kliks, meer rendement en hoe dat eruit komt te zien kan je volledig zelf bepalen!

Database & Security

Wij hebben onze databases verder geoptimaliseerd en uitgebreid voor vergroting van zowel performance alsmede security door de encryptie in de database verder uit te breiden.Mochten er onverwachts punten zijn, dan vernemen wij dit uiteraard erg graag. Mail ze gerust naar info@e-machine.nl

DEEL DIT BERICHT VIA
usp1
Uitgebreid systeem
usp2
Drag and Drop
usp3
Eenvoudig
usp4
Betaal voor wat je gebruikt